Confortevole Poltrona Pedicure Deluxe

Confortevole Poltrona Pedicure Deluxe
Poltrona Pedicure Deluxe - Confortevole Poltrona Pedicure Deluxe - Soycafenyc

Confortevole Poltrona Pedicure Deluxe - More, obala, otoci ... A su neki o preostalih domaćih resursa koji u posljednjih nekoliko desetljeća usljed štetne politike kvarnih političara i njihovih partnera zasad nisu posve uništeni ili oteti građanima hrvatske, per salutare i našoj djeci i unucima, kako se to zna reći. Ratni profiteri privatizacijski banditi oduzeli su ili za sitan novac prepustili u ruke korporacijama mnoge vrednote u našoj državi. Ostale su neke vrijednosti (prirodna bogatstva, vode, šume, extra ...) Koje iz tehničkih razloga nije lako strpati u džepove torba i odnijeti ih preko granice, ili ih transferirati na bankovne račune na pacifičkim otocima.

Zagrebačka gradska četvrt savica, u čijem parku kaptol i gradska administracija udruženim snagama "guraju" izgradnju crkve i župnog dvora, već punih deset godina na meti je kontroverznih poduzetnika, čije su tvrtke (bile) locirane u zagrebu, beču i ciparskoj nikoziji. Uz pomoć gradske administracije na čelu s gradonačelnikom milanom bandićem, oni nizom složenih kombinacija domogli više građevinskih čestica, u namjeri da na njima realiziraju megalomanske građevinske projekte. Ti projekti, ukoliko ih uspiju realizirati, kontroverznim poduzetnicima donijet će zaradu koja se mjeri u desecima milijuna kuna. U pitanju je tako ozbiljan financijski plijen da se od projekta savica ne odustaje unatoč istragama koje je uskok prošle godine zbog malverzacija s gradskim zemljištima otvorio protiv najmanje dvojice "kombinatora" i njihovih pomagača iz gradskog poglavarstva.

Flaširanje vode je biznis koji uvijek ima sigurno tržište. Biznis koji u hrvatskoj najvećem proizvođaču flaširane vode donosi dobit od čak tredici.Five dok društvu plasira ogromne količine otpada io vodu u boci koja je oko mille puta skuplja od zdravstveno ispravne vode iz javne vodoopskrbe. Kome zaista treba voda u boci?.

Iz zelene akcije večeras su odaslali medijsko priopćenje u kojemu su upozorili građane i medije da službe grada zagreba sutra počinju s rušenjem stabala u gajevoj ulici. "Od više osoba iz stručnih službi grada zagreba te od anonimnog građanina arredo smo informaciju kako je po nalogu grada predviđeno hitno rušenje 15-ak stabala u gajevoj ulici, vjerojatno već tijekom sutrašnjeg dana. Tim povodom pozivamo medije da dođu sutra (utorak 29.Eleven .) U 09:00 sati na križanje gajeve ulice i ulice baruna trenka gdje ćemo održati konferenciju za medije ", navodi se tu priopćenju.

Vedi Anche Altre Idee...

Digita Nel Campo Sottostante e Premi Invio / Ritorna per Cercare